22 Aralık 2013 Pazar

Yeni Bir Yıl ve Ertelememek

2013 bitiyor ve biz hep en yakınımız olanları erteliyoruz. Zaman sahip olduğumuz en değerli hazinemiz ve bizler acaba ne kadar doğru kullanabiliyoruz bu zaman denen değerli hazineyi. Bence herkesin kendi kendine vermesi gereken çok önemli bir cevap!

Haydi kalkın ve tüm sevdiklerinizi aramaya başlayın, ne malum bir yıl daha bizim onlarla ya da onların bizlerle olacakları hani görmezden gelinen önemi konumuz var ya siz biliyorsunuz onu zaten doğduğumuzda bildiğimiz ve emin olduğumuz tek konu.

İnanın sonra çok üzülüyor insan, gerçi ayrılık diye bir şey hiç olmadı çok dünyasal bir kavram ama ne yazık bizlerde hala Dünya'da yaşıyoruz. Hani birdik bölündük tekrar bir olacağız var ya, o da gerçek. Bu yaşanılan fizik bedende anlaşılamıyor ama ne çare elbet herkes bir gün anlayacak hem de kesinlikle anlayacaklar.

Arayın sevginizi belirtin, özlemlerinizi gösterin, duygularınızı ifade edin tam olarak ne hissediyorsanız onları söyleyin. Kızgınlıklarınız varsa onları da söyleyin ve tekrar güzel ilişkiler başlatın. Evet birde arayamayacak kadar kızgın hatta sinirli olduklarınız var değil mi? Onları ne yapacaksınız ?
 
Affedin arkadaşlar sadece affedin ama düşünce boyutunda değil gerçekten ve kalpten bir affetmeden bahsediyorum. Haydi kalkın belki de günlerdir düşünüyorsunuz kime ne alayım diye işte size en değerli yeni yıl armağanları.

Herkesi çok seviyorum. Kısa bir ayrılık ama insan özlüyor işte babasını, Amcasını, babaannesini, ananesini, dedelerini, dayılarını, büyük amcalarını ve daha nicelerini. Hala buradayken ve bizler hala fizik bedendeyken bağışlanan bu birliktelikleri (üstelik herkes kendi belirlerken romanını) kutsamak sevgiyle taçlandırmak lazım.

Sizleri çok seviyorum, yeni yıl hepimize farkındalık dolu, bolluk bereket dolu ve yaşanılırken kaçırılmayacak anlar versin.

Serdar Ceylan