24 Mayıs 2012 Perşembe

İkizler Burcu (22 Mayıs - 20 Haziran)


Yönettiği Ev: 3. Ev

Misyonu: Ve Tanrı dedi ki; Sana insanların çevrelerinde gördükleri şeyi anlamalarını sağlayabilmek için cevapsız sorular veriyorum. İnsanların neden konuşup, neden dinlediklerini hiçbir zaman bilmeyeceksin, fakat cevap bulmak için yapacağın araştırmalarda sana armağan olan bilgiyi bulacaksın"

Özellikleri:- Öğretmen, Hikayeci, Asabi, Şahit, Gazeteci, Dağınık, Yüzeysel, Zeki.

Vücudumuzda temsil ettiği bölge: omuzlar, kollar, eller

Elementi: Hava

Yönetici gezegeni: Merkür

Niteliği: Değişken

“Düşünüyorum/biliyorum” ilkesini benimsemiştir İkizler insanı. İlişki kurmakta zorluk çekmeyen bir “kültür insanı” olarak tanımlanabilir. Hemen her şeye ilgisi vardır. Herhangi bir alana fikrini bağlamadan sorar, araştırır ve neredeyse her alana ilgi duyar. Aldıklarını süzgeçten geçirmeden aynen aktarır, her şey hakkında biraz bilir, ancak az şeyler hakkında çok bilgi sahibidir.

Her şeyden biraz toplayıp onları başkalarına taşır. Bir nevi elçidir. Her konu hakkında konuşabilir komşuları, futbol, ya da ödül almış filmler…

Bağlantı noktasıdır, neredeyse karşılaştığı tüm insanlara herkes ve her şey hakkında bilgi verir.
Esnek ve hareketli ikizler burcu her yerde olabilir, onunla nerede karşılaşacağınızı kestiremezsiniz.
Eğer ola ki ona herhangi bir konuda fikrini sorarsanız; size tüm iyi ve kötü yanlarıyla birlikte fikrini söyler. Genellikle tarafsızdır.

Bağımsız ve sevgi doludur İkizler insanı; ancak daha çok yüzeysel arkadaşlıkları tercih eder. Medya, kitaplar, ya da doğrudan iletişim bu burçla temsil edilir. Bu kadar çok konuşmayı ve iletişimi seven İkizler insanı doğal olarak dedikodu yapmaktan da pek çekinmez. Bir çok konuda taraflı olmadığı için, bildiklerini aktarmaktan rahatsızlık duymaz. Onun bildiğini kısa zamanda herkes öğrenir.

Flört insanı olan İkizler burcu insanı, aşk ve sevgi konusunda da her şeyden biraz ister. Değişiklikten hoşlanır ve çabuk bağlanmaz. Farklı insanlarla tanışmak ister. Sadece kelimeleri kullanmakta değil, aynı zamanda beden dilini de iyi kullanır. Karşı cinse sinyaller göndermekte ustadır. Ağını atar ve çoğunlukla istediğinden daha fazla balık yakalamış olur.

İlişkilerinde asla tutuk değildir. Aşkta fazla yakın olmaktan çok kelime oyunlarını sever. Gerçekte uygulamayacağı fantezilerini en ince ayrıntıları ile anlatabilir, bunda da çok ustadır. Eğer kendine uygun bir partner bulduğuna karar verirse, çok sevimli ve tatlı dilli olur. Kendini iyi hissettikçe konuşmak ister. En ateşli anlar bile çok çabuk tartışma ortamlarına dönüşebilir.

Eğer bir İkizler burcu ile birlikte çalışıyorsanız, yaptığı bir çok konuşmanın içinden asıl bilgiyi cımbızla çekebilecek özelliğe sahip olmalısınız. Her sorunuza mantıklı bir cevap alabilirsiniz, ayrıca hiçbir bilgiyi kendine saklamak istemez.

Yeni fikirlere ve tartışmalara açıktır, ancak karar verecek olan adımı atmaktan çekinir. Bu gibi durumlarda ortamın nabzını yoklayarak hareket etmek ister. Probleminiz her ne olursa olsun İkizler burcundan bir yönetici ya da iş arkadaşı, sizi dinleyecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder