31 Aralık 2011 Cumartesi

Yeni Bir Yıl Daha, Bu Sefer ki Çok Özel... !!!

Herkese mutlu, sağlıklı, huzurlu ve bol paralı yeni bir yıl diliyorum. 2012 tüm Dünya'da farkındalıkların arttığı ve sevginin hakim olduğu bir yıl olacak. 

Sonsuzluğun içerisinde ve sonsuzluğu fark etmemize büyük önemi olan değişik bir yıl olacak 2012. Bu gece, olabildiğince tüm sevdiklerinizi arayın içinizdeki tüm güzel duygularınızı sevdiklerinizle paylaşın, onlara onları sevdiğinizi söyleyin. Sevgi bu yıla damgasını vuracak bunun birçok örneğini hemen her yerde görmeye başladık.

Herkesin, hepimizin hayatlarında büyük dönümlere, değişimlere, dönüşümlere gebe bir 2012 geliyor, bolluk ve bereketin bol olacağı bir yeni yıl geliyor, sevgiyle kabul edin ve bende kabul ediyorum.

Bu gece ve yeni yılda her gününüzün güzel geçmesi dileğiyle, lütfen saat tam gece yarısına 5 kala evinizin kapısının önünde bir nar kırın ve hem kapınıza hemde evinizin girişine bolluk ve bereketin çok olması için saçın.

Tüm içten sevgilerimle ve masmavi bir okyanusun, masmavi bir gökyüzünün muhteşem en derin mavisinin güzelliğiyle sizlere, hepimize çok ama çok güzel bir yıl diliyorum...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder