5 Aralık 2011 Pazartesi

Zaman Bulamıyormusunuz! Yaratabilirsiniz...


Zaman sahip olduğumuz en değerli varlığımızdır.

Bir düşünün hepimiz zamanın yetmediğinden durmadan şikayet ediyoruz. Evet doğru zaman artık daha hızla akıyor, zamanın değişmez bir nicelik olduğunu düşünüyoruz ama ne yazık ki öyle değil. Yaptığımız işe göre, o işi ne kadar sevip sevmediğimize göre, isteyerek yapıp yapmadığımıza göre zaman farklı akar.

En büyük ispatı ise rüyalardır. Maksimum 4, 5 saniye gördüğümüz bilimsel olarak kanıtlanmış olan rüyalarımızı uyandığımızda 30 dakika anlattığımız çok olmuştur.

Kendinize baktığınızda sürekli bir yerlere, işlere yetişmeye çalıştığımızı göreceksiniz, hep bir koşuşturma halindeyiz. Bu tür durumlarda zaman daha hızla akmaya başlar ve siz yetişemediğiniz hissine kapılırsınız bu durumda da daha çok koşmaya başlarsınız. Enteresan bir döngü öyle değil mi...

Yavaşlamayı hiç düşündünüz mü? Daha fazla zamanınız olmasını istiyorsanız daha az meşgul olmalısınız...

40'lı yaşların sonuna gelen insanların daha hızlandıklarını çok görmüşümdür. Yaşlandıkça daha hızlı olmaya çalışarak zaten işlerden kilitlenmiş olan hayatlarına daha fazla şey almaya çalışırlar. Böyle yaparak yetişememe, zamanın yetmediği, süre kalmadığı inancını bilinç altlarına mesaj olarak gönderdiklerinin ne yazık ki farkında değildirler.

Bu durum geçmişinizle hesabınızın kapanmadığının en açık göstergesidir...

Gün içinde harcadığınız zamanı düşünmenizi istiyorum. Eminim ki size ''bu akşam saat gece yarısı olduğunda artık yaşamın son bulacak'' dense idi şu anda yapmakta olduğunuz iş her ne ise çoğumuz başka bir yerde başkalarıyla olmayı seçerdi.

O zaman ne duruyorsunuz, aaaa evet para kazanmak zorundasınız.. :))

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder