20 Aralık 2011 Salı

İstemenin Sırrı...

Hepimizin istek ve arzuları var bunları hayatımızın tam içine çekmek için de dileklerde bulunuyoruz bunu bazen sessiz bir şekilde içimizden yaparken bazen de çevremizdeki arkadaşlarımızla ve dostlarımızla neler istediğimizi paylaşıyoruz. Esasında şöyle bir düşündüğümüzde ne kadar çok istekte bulunuyoruz farkında mısınız! Günde en az 150 - 200 defa istiyoruz... :)

Kimden mi çoğunlukla Tanrı'dan...

Pasta üflerken, yeni yıla girerken, yeni bir güne başlarken, akşam uyumadan önce, evden çıkarken, eve dönerken ve daha bir çok istek, peki kaç tanesi oluyor veya daha farklı ve güzel sorayım, olması için nasıl istekte bulunacağınızı biliyor musunuz?

Tüm bu istekleriniz arzularınızı hayatınızın içine çekmek için artık adını siz koyun Olumlu, Pozitif Düşünme'mi dersiniz, Kuantum Düşünce Tekniği'mi, Olumlama'mı dersiniz yoksa Çekim Yasası'mı ama hepsi aynı yere çıkıyor. Bir iki yazımda da paylaşmıştım sizlerle önce pozitif düşünmek, hayal etmek, eyleme geçmek ve vaz geçmemek.

1. Ufak istekler ile başlayın, böylece aklınızı daha kolay inandırabilirsiniz. Bir konuda başarılı olmak için başarılı olmayı deneyimlemek en iyi yöntemdir.

2. Dikkat ediyor musunuz hep istemediğimiz şeyleri söylüyoruz. Sıkışık trafikten bıktım, hastalanmak istemiyorum, parasız kalmak istemiyorum ve daha binlercesi. Hep olumsuz, hep olumsuz. Olumsuz olanı söyledikçe de hayatınıza hep olumsuz olan giriyor.

Peki nasıl ifade etmeliyiz burada çok önemli bir nokta var, olmuş gibi yapmalı ve olmuş gibi ifade etmelisiniz. Ben sağlıklıyım, ben gideceğim yere en rahat ve güvenli bir şekilde giderim, hesabını tutmadan harcayacak kadar param var. Ne yaptık şimdiki zaman ve geniş zaman kullandık. meli malı eklerini kullanmadık kıza öz bir şekilde, kendimiz ve isteklerimiz için Evren emir verdik.

3. Tüm cümleleriniz olumlu olmak zorundadır. Bir cümle içinde tek bir olumsuzluk çağrıştıran kelime ek var ise unutun o isteği. Tanrı şikayet dinlemeyecek kadar uzun süredir var.

4. Ne istiyorsanız, nasıl istiyorsanız öyle yaşayınız. Hem isteyip hem öyle yaşamamak zaten baştan inançsızlık göstermektir.

5. İsteklerinizi yazın. Yazma eylemi çok önemlidir çünkü yazınca beyan etmiş olursunuz burada en önemli olan bir kağıt ve bir kalem ile yazın. Bir istek defteriniz olmalı ve siz bu deftere düzgün ve düzenli olarak isteklerinizi yazmalı ve bu şekilde gerçekten istediğinizi beyan etmelisiniz.

6. Mutlaka ama mutlaka size verilen ve verilmeyen her şey için teşekkür edin. Teşekkür etmek çok önemlidir, teşekkür ederek iyi olan her şeyi çoğaltırsınız. Çok pozitif, naif, güçlü ve güzel bir kelimedir Teşekkür Etmek.

7. Endişe ve korkularınızdan arının, istediğiniz şeyin olması için en önemli konulardan bir tanesi de o konuyla alakalı endişe ve korku duymamaktır. İstemek içten ve kalpten olmalıdır. Kalbinizin manyetik gücü beyninizin gücünden 5.000 defa daha büyük bir güçtür. Korkmak ve endişe duymak inanmamak anlamına gelir.

8. İsteklerinizi kimseyle paylaşmayın, madem istekte bulundunuz kendinize kalsın bu istek. Herkesin enerjisi ve ruhsal yapısı ve egosal kalıpları sizin oluşturduğunuz pozitif enerjiyi küçültebilir. Bırakın olana kadar kimse bilmesin.

9. En önemli konulardan bir tanesi de istemek ve unutmaktır. İstediğiniz bir şeyi defalarca tekrarlamak onun olacağına içsel olarak inanmadığınızın en önemli göstergesidir. Yine aynı zamanda Tanrı ile aranızı açacak bir durumdur. Ne kadar çok düşünür hatta gün sayarsan endişe ve korkularınızı arttırırsınız o bakımdan isteyin ve bırakın unutun.

10. Olabilecek şeyleri istemek de çok önemlidir. Okuldan mezun olduğun gün büyük bir holdinigin 1 yıl sonra üst düzey yöneticisi olmayı istemek mantıklı ve evrensel kanun ve hak yasalarına uyan bir durum olmadığından istemeden önce düşünün ve mantıklı isteklerde bulunun.

Haydi en ufağından bir istek seçin ve başlayın...

3 yorum:

  1. Bu güzel yazı için çok teşekkürler

    YanıtlaSil
  2. peki unlu bırısı ne asık ısek onunla ewlenmek istemek mantık dısı mıdır

    YanıtlaSil
  3. Bu güzel yazı için çok teşekkürler hocam, birkaç dakika önce Motivasyon teknikleri yazınızı okurken çok yüzeysel çok ana başlıklar halinde olmuş diye düşünürken bu yazınızı okurken bu blog ile diğerini kombinlediğimizde çok güzel sonuçlar çıkabilir diye düşündüm. Elinize , yüreğinize sağlık. Sevgilerimle

    YanıtlaSil