26 Ocak 2012 Perşembe

Sezgilerimiz Bize Nasıl Bilgi Veriyor...

İçimizde güçlü bir rehberlik sistemi vardır. O içimizde sabittir ve bizi İlahi zekaya veya diğer bir değişle ortak bilince ya da Tanrı'ya bağlar. Eğer kendinizi sürekli tükenmiş, güçsüz düşmüş ve kederli hissettiğiniz bir yaşam yaşıyorsanız, yaşam kaynağından, içimizdeki bilgelikten gelen enerji akımının önünü kesmişsiniz demektir.

Yeniden güçlü, mutlu, umut dolu bir yaşam sürmek istiyorsanız görev, bağlantıyı yeniden kurmaktır. Bu konuda en büyük yardımcımız öncelikle sezgilerimizdir.



SEZGİLERİNE GÜVEN DUYAN İNSANLAR YAŞAMLARINDA BAŞARILI OLMAYA DAHA YATKINDIRLAR. EĞER SEZGİLERİNİZİN DUYGULARINIZ YARDIMI İLE SİZE GÖNDERDİĞİ MESAJLARA KORKMADAN, EGO'NUZA YENİK DÜŞMEDEN, UYARSANIZ HAYAT ÇOK DAHA BAŞARILI GEÇECEKTİR.


Örnek Sezgi Çalışması


Gerçekten istediğiniz bir şeyi düşünün. 


Şimdi 30 saniye süreyle kendinize şöyle söyleyin: Ona asla sahip olamayacağım. Yeterince iyi değilim. Şanslı değilim. Bu isteğim asla gerçekleşmeyecek. Devam devam tekrar edin 30 saniye ne olacak ki sadece 30 saniye...

Şimdi nasıl hissediyorsunuz?

Oldukça keyifsiz büyük bir ihtimalle doğru değil mi? Süper!Sezgileriniz düşüncelerinizi değiştirmeniz için sinyal veriyor demek anlamına gelir sezgilerin ve duyguların kötü olması..

Hadi şimdi bir daha deneyelim ve y
aşamınızda istediğiniz bir şeyi düşünün.


Şimdi 30 saniye şöyle diyeceksiniz; (O şey neyse adını söyleyerek ya da başarıyı adlandırarak) Onu elde edeceğim. Doğru yolda olduğumu biliyorum. Bunu başarman için gereken her şeye sahibim. Bunun gerçekleşmesi sadece an meselesi.

Bahse girerim ki şimdi kendinizi daha iyi hissediyorsunuz değil mi? 



İşte bu da sezgilerden gelen mesajdır. Bu kez de iyi duygularınız doğru yolda olduğunuzu size gösteriyor ve isteğinizi elde edeceğiniz titreşimi enerjiyi yayıyor.

Zihninizde bulduklarınız oraya koyduklarınızdır, o
raya iyi şeyler koyunuz.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder