11 Şubat 2012 Cumartesi

Boğa Burcu (21 Nisan – 21 Mayıs)

Yönettiği ev: 2. Ev

Misyonu: Ve Tanrı dedi ki; Sana tohumu madde haline getirme gücünü veriyorum. Başlanmış olan bütün işleri senin bitirmen gerektiği için görevin çok sabır istemektedir, aksi halde tohumlar rüzgarda savrulup kaybolacaktır. Yapmanı istediğim bu görev için soru sormayacak, işin ortasında düşünceni değiştirmeyecek ve başkalarından destek beklemeyeceksin. Bunun için sana güçlülüğü veriyorum. Onu akıllıca kullan.

Özellikleri: Toprak ana, Müzisyen, Çiftçi, Yaratıcı, Maddiyatçı, Üretkenlik, Sessiz, Sağlam basma, Güven, Huzur.

Vücudumuzda temsil ettiği bölge: Boğaz

Elementi: Toprak

Yönetici gezegeni: Venüs

Niteliği : Sabit

“Sahibim” kelimesi ile tanımlanabilir Boğa burcu insanı. Materyalist ve mantıklı bir keyif insanıdır. Maddesel anlamda sahip oldukları kendisi için oldukça önemlidir bu yüzden kesin ve net bir şekilde neye sahip olup olmadığını bilmek ister. Kendisine ait olan her şeyden, başkalarının kendilerini uzak tutmaları gerekmektedir. Çok ya da az şeye sahip olması önemli değildir, elinde olanla mutlu yaşamasını bilir.

Boğa burcu için dokunmak ve tatmak sözlü ifadeler kadar önemlidir. Harekete geçebilmek için zamana ihtiyacı vardır, ancak sonunda yaptığı her ne ise gönülden yapar. Çok zor harekete geçiyor olmasına rağmen, geçtikten sonra onu durdurmak zordur.Alıcıları sürekli açık olan Boğa burcu insanının duydukları, gördükleri ve hissettikleri bir daha silinmemek üzere hafızasına yerleşir.

Genellikle iyi niyetli yapısı vardır. Ancak bir kere kendisini tahrik ederseniz değişmez inadı ile baş edemezsiniz.
Dünyanın nimetlerinden yararlanmasını en iyi bilen burçtur Boğa burcu. Sahip oldukları mal, mülk, ilişki, kendi bedeni ya da yetenekleri olsun, hepsi ile son derece ilgili ve alakalıdır. Tüm bunları korumak için gerekli her şeyi yapar. Özen gösterdiği her şey ışıldar.

Kişisel zevkleri ve istekleri dışındaki hiçbir şeye parasını harcamak istemez. Aşırı materyalist olabilen boğa burcu insanı paylaşıma pek açık değildir. Kendine ait olan alanlarda başkalarının bulunmaması için elinden geleni yapar.

Boğa burcu partneri seks de ve sevgide her şeyin tadını çıkartmak ister. Hiç acelesi yoktur. İçinde bulunduğu ilişkinin son damlasına kadar zevkine varmak isteyen Boğa insanı partnerine tamamen sahip olmak ister.
Eğer bir partner için karar verdiyse, bu kararını değiştirmek neredeyse imkansızdır. Her şeyde olduğu gibi aşkta ve sekste de Boğa burcu için dokunmak, tatmak çok önemlidir. Karşılıklı bedensel reaksiyonlar onu büyüler. Bu yüzden aşk oyunları onun için saatler süren bir keşif olabilir. Her ne kadar cinselliğe önem verse de sadakat kelimesini de çok iyi bilir Boğa burcu. Eğer ilişkisinde ciddiyse, yeterince şefkat ve yakınlık görüyorsa partnerine sadık kalır. Zaten hayatından memnun olduğu sürece yeni arayışlar için rahatını bozmaz.

İş alanında Boğa burcunu herhangi bir yenilik için ikna etmek çok zordur. Risk almak yerine elindeki pozisyonu korumak ister. Her ne kadar sessizce oturup gözlemleyen bir yönetici gibi görünse de sakın ola onu küçümsemeyin. Davranışları ve düşünceleri her zaman çok gerçekçidir. Parasının ve elemanlarının kendisi için çalışmasını ister. Yönetici bir boğa insanı zaman içinde çalışma saatlerinizi arttırmaya meyillidir. Sınırları belirlemek karşı tarafa düşer.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder