12 Şubat 2012 Pazar

Melekleriniz İle Sohbet Etmek İçin...

Melekleriniz ile iletişim kurmanın en hoş yöntemlerinden bir tanesi de elinize bir kağıt kalem alıp sessizce oturmaktır. Ara vermek zorunda kalmayacağınız ve rahatsız edilmeyeceğiniz şekilde (telefonunuzun da sesini kapatarak) sessizce oturunuz. Gözlerinizi kapayın ve derin derin soluk alıp aldığınızı nefesi yavaşça veriniz olabildiğince sakin olmak bu işin sırlarından biridir. Düşüncelerinizi de sakinleştirmek durdurmak çok önemlidir.

Düşüncelerden kurtulup duygularınıza yönlenmek en doğrusudur.Kalbinizi ve zihninizi önemli bir ruhsal ziyaretçi için hazırladığınızı hayal ediniz. Niyetiniz saf ve anda olmalı ve aynı zamanda verilecek mesajları almaya hazır bulunmalıdır.

Gizemli, sihirli bir ışığın tüm bedeninizi sardığını çevrelediğini hayal edin, imgeleyin. Aynı ışığın tüm çevreye yayıldığını, aktığını bulunduğunuz odayı evi sevgiyle çevrelediğini hayal edin. Gökyüzünden dünyaya doğru gelen süzülen sihirli ışıkları düşünün. Bu şekilde birkaç dakika hayal edin. Aynı zamanda kendinizi gökyüzünde süzülürken de hayal edebilirsiniz. Sonra tüm dikkatinizi kalbinize ve duygularınıza yöneltin, derin nefes alıp yavaşça verin. Sevginin sizi doldurduğunu sardığını hissedin. Meleklerinizin artık orada olduklarını ve sizinle konuşmak istediklerini hayal edin. Meleğinize bir soru sorun ve zihninizde ilk beliren cevabı yanıt olarak kabul edin.

Yaşam Amacım nedir?
Seni hangi adla çağırabilirim?
Bana vermek istediğin mesaj nedir?
Şu anda neye ihtiyacım var?
Benimle nasıl bir çalışma yapmak istiyorsun?
Seninle nasıl temasta kalabilirim?

Önce bir duygu hissedeceksiniz sonra da aklınızda zihninizde bir cevap belirecek. Melekler size hayaller yaşatarak veya resimler de göstererek temas kurabilirler. Hazır hissettiğinizde gözlerinizi açık ve gelen sözcükleri veya resimleri, imgeleri yazınız. Size ne gelirse veya ne verilirse lütfen sansürlemeden yazın. Açık olun ve sakın ama sakın gelenleri yargılamayın, eleştirmeyin. Yanıtlar geldikçe sohbette artacaktır. Sorularınız bitene kadar sorun ve sonrasında mutlaka teşekkür edin.

Genelde İnsanlar yanıtları uydurma veya uydurduklarını kendi hayal ürünleri olduğunu düşünürler. Melekleriniz ile iletişime geçmek yüksek bir frekansta olmayı gerektirir ve aynı zamanda hissettirir. Eğer hisleriniz dingin, rahat, sevgi ve şefkat dolu ise Meleğinizle temas kurduğunuza inanabilir ve güvenebilirsiniz...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder