7 Mart 2012 Çarşamba

Test Sonucu

Puanlama

Alabileceğiniz en yüksek puan 50'dir. 1 den 25 e kadar düşük bir puandır ve 26 dan 50 ye kadar da yüksek. Bu puanlamanın neresinde olursanız olun aşağıda açıkladığım sonuçları okumanız size kişisel olarak nerede bulunduğunuzu ve nereye doğru gittiğinizi anlamanız açısından oldukça yardımcı olacaktır. 7 ve daha az puan verdikleriniz için daha büyük başarı elde etmek adına niyetli olduğunuz sonucunu çıkarabilirsiniz. Son soruya 5 puan verdiyseniz Hayatınız konusunda gittikçe daha şevkli bir hale geldiğiniz ve yaşadığınız deneyin ile neşe getirmeye çalıştığınızı düşünebilirsiniz.

1 - 25 arası çıkan sonuçlar için

Bu durum sizin geçmişte acı çektiğinizi (çok eski bir tarih olsa bile) ve hala bu acının etkisinde ve iyileşme sürecinde olduğunuzu gösteriyor. Yaşanan zor olaylar sizi inciten insanlar kişisel perspektifinize iz bırakırlar. Kendinizi onların gözüyle görmeye başlar ve yine kendinizi hep istek duyar halde bulursunuz. Entellektüel olarak ilahi ve sonsuz bir ruha sahip olduğunuzu biliyor dahi olsanız, henüz bu ruhu kalbinizin derinliklerinden derinliklerinden gelerek kuvvetli bir sevgiyle sarıyor değilsiniz. (Kendinizi hala sevemiyorsunuz) Ancak lütfen korkuya kapılmayın! Kendinize karşı dürüst davrandınız. Bu da önünüzde uzanan yolda yürümekten çekinmediğiniz anlamına gelmektedir. Artık kendinizin keşfine çıkmalı, baskı altında tuttuğunuz duyguları boşaltmalısınız. O eski acı yüklü hatıraları ve sebep oldukları yanlış inançları yok etmek için derhal çalışmalar yapmaya başlamalısınız. İlahi ruhunuz içinizde duruyor ve artık zihninizle, tüm kalbiniz ile onu kucaklamanız ve tecrübe etmeniz gerekiyor.

26 - 50 arası çıkan sonuçlar için

Tebrikler! Her hayalinizi gerçekleştirmek için bir bina inşa etmişsiniz. Ancak ruhunuza ne kadar bağlı olsanız ve kendi bedeniniz içinde kendinizi ne kadar rahat hissetseniz de siz hala insan oğlusunuz. Ruhunuzu dinlendirmek konusunda seyahat etmelisiniz. Ayrıca egonuzun da dikkatinizi dağıtmak için sizinle yarıştığını lütfen unutmayınız. Gerçeği keşfedip yaşamak için ne kadar uğraştığınızı bir düşünün. Belki arkanızda negatif bir tarih bıraktınız fakat tarih - söylediklerine göre - kendi kendini tekrar eder. Bazı durumlar veya bazı insanlar kendi kendinizden şüphelenmenizi veya ikinci bir defa düşünmenizi tetikleyebilir. Bunun tersine yeni bir yetki kazandığınız güçlü konuma geldiğinizde kendinize olan güveninizin veya uzmanlığınızın kibirlenmeye vardığını da görebilirsiniz. İnsanın kendinden şüphe etmesi ve kibir duyması iki farklı kutup gibi görünür çünkü birincisi size kendinizi kötü hissettirirken diğeri iyi hissettirir ancak kıza bir süre! Her iki durum da egonun korku tabanlı tepkileridir ve insan ikilemi içinde her ikisi de doğaldır. Aldığınız yüksek puan içinizdeki İlahi Kaynağı keşfetmek konusunda önemli bir başarı kazandığınızı ve ihtiyacınız olan şeylerin kökenine indiğinizi gösterir. Ancak bu yine de ulaştığınız nihai yol değildir. Sadece yaşadığınız bir deneyimdir. Eğer bunu her gün ararsanız görürsünüz. Bilmenizi isterim ki, bu keşfi her gün yaptığınızda başarıyı tecrübe edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder