6 Mart 2012 Salı

Yaşamınız İle Alakalı Küçük Bir Test...

Tek yapmanız gereken her soruyu okuduktan ve kendi yaşamınızda yaptıklarınızla karşılaştırdıktan sonra 1 ile 10 arasında bir puan vermeniz. Burada kesinlikle dürüst olmanız çok önemli, bu bakımdan lütfen yapmayı düşündüklerinizi veya gerekenleri düşünerek değil, gerçekte yaşamınızda uyguladıklarınızı düşünerek puanlama yapınız...

Yaşamınızı Düşünün ve Okuyunuz ve Puanlayınız.

1. Yaşamınız boyunca önemli ilişkilerinizi (romantik ve diğerleri) düşünün; kendi hedeflerinizi, diğerlerininkiyle çatıştığı zamanlarda ne kadar sıklıkta ve ne kadar süre boyunca bu ilişkiyi muhafaza edebildiniz?

2. Yapmak istemediğiniz şeyler sizden istendiğinde (insanları mutlu etmek veya onların sizi yargılamasına engel olmak yerine) ne sıklıkta hayır diyebiliyorsunuz?

3. Gün içinde ne sıklıkta kendinizi sevdiğinizi düşünüyor ve kendinize değerli olduğunuzu söyleyebiliyorsunuz?

4. Gün içinde kaç defa kendi mutluluğunuzu arttıracak işler yapabiliyorsunuz ve bunları ne kadar süre devam ettirebiliyorsunuz? (egzersiz yapmak, oyun oynamak, sosyalleşmek, meditasyon yapmak, okumak, küçük seyahatler yapmak, yazı yapmak vb.)

5. Ne sıklıkta kendinizi neşeli, şevkli ve mutlu hissediyorsunuz?

Merak ediyorsanız lütfen Yaşam ile Alakalı Herşey Facebook sayfasında yazıyı beğenin, ve altına yorum kısmına puanınızı yazınız puanlama size mesaj olarak gönderilecektir.

Sevgiyle kalın.

S. Ceylan

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder